Nachtreceptionist Amsterdam

Night auditor, nachtwaker of nachtportier in Amsterdam?

Een nachtreceptionist van ons in Amsterdam kan uw hotel van uitstekende service voorzien. Wilt u uw hotel ook ‘s nachts van het best gekwalificeerde personeel voorzien. Neem dan eens contact op met Host at Night. Wij bieden met onze nachtreceptionisten een totaalconcept zodat ook uw nachtdiensten in Amsterdam volledig worden ingevuld.

Een prettig verblijf in uw hotel

Inchecken van uw gasten, uitchecken, telefoon beantwoorden, verzorgen van de night audit, serviceverlening aan uw gasten, helpen met bagage en toezien op de algemene veiligheid en bewaking van gebouw en terrein zijn enkele van de werkzaamheden die onze nachtreceptionisten in Amsterdam voor u kunnen verrichten. Ook ‘s nachts moeten uw gasten in Amsterdam van een veilig verblijf zijn verzekerd. En dit is het precies hetgeen waar Host at Night u van dienst kan zijn.

Ons totaalconcept

Host at Night biedt u een totaalconcept tegen een vast scherp tarief. Op deze manier komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Wij maken vooraf duidelijke afspraken met u en plannen een kennismakingsgesprek met u in om uw wensen te bespreken. Bij het basistarief zijn alle reguliere taken inbegrepen die nachtwaker, nachtportier of nachtreceptionist kunnen uitvoeren. Wanneer u behoefte heeft aan extra werkzaamheden zoals schoonmaak, ontbijtverzorging of administratie, kunnen wij dit tegen geringe meerkosten voor u regelen. Zoals u ziet: onze nachtreceptionist kan u op verschillende manieren in Amsterdam van dienst zijn!

Een nachtreceptionist in Amsterdam nodig?

Ons unieke concept kan uw hotel in Amsterdam veel bieden. Waarom maakt u met de nachtreceptionisten van Host at Night nu een goede keuze? Wij zetten een aantal redenen voor u op een rij waarom u voor onze night auditor moet kiezen:

  • Inwerken van uw personeel
  • In/uitchecken van gasten
  • Onze nachtreceptionisten hebben BHV certificaten
  • Team vergaderingen
  • Hulp bij calamiteiten
  • Vast aanspreekpunt voor uw gasten
  • Tegen vaste lage tarieven
  • Volledige bezetting tijdens nachtdiensten
  • Gebouw – en terreinbewaking

Maak een afspraak!

Wij hopen u ervan te hebben overtuigd dat u met onze nachtreceptionist een goede keuze maakt. Heeft u interesse? Laten we dan eens een kennismakingsgesprek inplannen. Op deze manier brengen wij uw wensen voor uw hotel in Amsterdam in kaart en bekijken we welke werkzaamheden er nodig zijn om uw nachtdiensten in te vullen. Ook krijgt u tijdens dit gesprek een beeld van Host at Night. Wacht dus niet langer en laat ons te hulp schieten. Bel voor de beste nachtreceptionist in Amsterdam naar 010-4706263 om een afspraak te maken!