Nachtreceptionist Den Haag

Uw nachtdienst, onze zorg

Ook het personeel tijdens de nachtdiensten van uw hotel in Den Haag zijn visitekaartjes. Bent u op zoek naar een nachtreceptionist, nachtportier of nachtwaker die ‘s nachts de night audit kan verzorgen? Voor de beste nachtreceptionisten in Den Haag kunt u het personeel van Host at Night inschakelen. Efficiency en betrouwbaarheid staat bij een nachtreceptionist voorop en ons doel is u ook tijdens de nachtdiensten te ontzorgen van A tot Z.

Laat het uw gasten aan niets ontbreken

U wilt natuurlijk dat het uw gasten in Den Haag aan niets ontbreekt. Ook ‘s nachts niet. Maar u wilt ook niet zomaar de eerste de beste nachtreceptionist tijdens uw nachtdiensten inschakelen. Host at Night biedt u de mogelijkheid om enkel de best gekwalificeerde nachtreceptionisten in te schakelen voor uw hotel in Den Haag. Onze vakmensen dragen hun steentje bij aan de algehele gastbeleving van uw hotel en zorgen tevens dat ook uw overige personeel een vast aanspreekpunt heeft. Kortom: wij zetten ook ‘s nachts uw hotel in Den Haag op de kaart!

Ster in hospitality

Host at Night biedt al ruim 10 jaar een groot aantal hotels in de randstad alles op het gebied van hospitality en service. U kunt bij ons de beste nachtreceptionisten van Den Haag inschakelen zodat de veiligheid van uw hotel en gasten ook ‘s nachts is gegarandeerd. Het kan altijd zijn dat er zich ‘s nachts een ongelukje voordoet of dat er vragen zijn van gasten over hun verblijf. Onze getrainde nachtreceptionist of night auditor weet op deze momenten precies hoe te handelen. Of het nu gaat om een tijdelijke bezetting of inzet voor langere tijd, uw hotel in Den Haag krijgt bij ons volledige aandacht en ontzorging. Wij handelen snel en adequaat en bieden u te allen tijden kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een vast aanspreekpunt

Uniek aan ons concept is de inzet van een kwaliteitsmanager op de werkvloer. De nachtreceptionist die op een bepaald moment werkzaam is, krijgen persoonlijke begeleiding en weten precies wat er van hen verwacht wordt. Zowel voor de nachtreceptionisten in Den Haag als voor u als hoteleigenaar is de kwaliteitsmanager eerste aanspreekpunt voor vragen en opmerkingen. Op deze manier zijn de communicatielijnen kort en kan er snel en adequaat gereageerd worden.

Geïnteresseerd?

Wilt u ook ‘s nachts ontzorgd worden en de beste nachtreceptionist inzetten tijdens de nachtdienst? Bel dan eens met Host at Night voor de beste nachtreceptionisten in Den Haag: 010-4706263.