Nachtreceptionist Gouda

Wij ontzorgen uw nachtreceptie

U wilt dat het uw gasten aan niets ontbreekt in Gouda. Overdag, maar ook ‘s nachts heeft u behoefte aan kwalitatief goed opgeleid personeel, met ook voor service en veiligheid. Host at Night snapt dit als geen ander en biedt u enkel de best opgeleide nachtreceptionisten in Gouda, voor een volledige verzorging van uw night audit.

De mogelijkheden in Gouda

Een nachtreceptionist vervult alle werkzaamheden op het gebied van receptie, facility en veiligheid. Met de nachtreceptionisten van Host at Night bent u er ook in Gouda van verzekerd dat u een probleemloze, betrouwbare en efficiënte bezetting hebt van uw night audit gedurende de nachtelijke uren. Een nachtreceptionist van Host at Night loopt net even wat harder en pakken vragen of wensen met beide handen aan. Wij bieden u ook in Gouda de volgende mogelijkheden:

  • Receptie: in- en uitchecken van gasten
  • Service: hulp met bagage, te woord staan van gasten
  • Veiligheid: bewaking door nachtportier of nachtwaker en camerabeelden
  • Overige werkzaamheden als ontbijt, schoonmaak en administratie

Gekwalificeerd personeel

Het kan voor een hoteleigenaar lastig zijn een personeelstekort op te vullen. U wilt natuurlijk alleen het beste personeel dat beschikt over de nodige certificering en trainingen. En het liefst iemand met ervaring natuurlijk. Host at Night staat direct voor u klaar wanneer u contact met ons opneemt. Wij kunnen binnen een paar dagen, of zelfs al met een dag een gecertificeerde nachtreceptionist of night auditor voor uw hotel in Gouda regelen. Op deze manier heeft u geen omkijken meer naar uw nachtdienst! Het is mogelijk zowel tijdelijk als langdurig een van onze nachtreceptionisten in te schakelen en ook wanneer er haast bij is, staan wij voor u klaar.

Hart voor hotels

Host at Night is een ervaren bedrijf gericht op de dienstverlening in de hotelbranche. Wij mogen onze nachtreceptionisten al bij een groot aantal hotels in met name de randstad inzetten en veel hoteleigenaren gaan u dan al tevreden voor. Wij staan voor het zorgeloos leveren van nachtreceptionisten in Gouda en omstreken, bij bijvoorbeeld ziekte of verzuim. Host at Night biedt 100% bezetting voor uw hotel. Wij staan bekend om onze uitstekende service, ons uitstekend opgeleide personeel. Onze nachtreceptionisten verlenen service met een glimlach en ons hart ligt dan ook in de hotelwereld!

Nachtreceptionist in Gouda nodig?

Wilt u meer te weten komen over wat Host at Night te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 010-4706263. Wij hopen dat onze nachtreceptionis ook in Gouda uw klanttevredenheid naar een hoger niveau mogen tillen!