Nachtreceptionist Haarlem

Tijdelijk extra personeel nodig?

Bent u op zoek naar gekwalificeerde nachtreceptionist voor uw hotel in Haarlem dat uw nachtdiensten kan overnemen? En tegen geringe meerkosten ook extra werkzaamheden kunnen uitvoeren op het gebied van schoonmaak, ontbijtverzorging en administratie? Voor de beste nachtreceptionisten in Haarlem bent u bij Host at Night aan het juiste adres. Ook voor een nachtportier / nachtwaker moet u bij ons zijn. Uw nachtdiensten worden onze zorg!

De service van Host at Night

Een hotel is een bedrijf dat 24 uur per dag, 7 dagen in de week draaiende is. De pieken in drukte zijn voornamelijk overdag. Maar ook ‘s nachts kunnen er gasten aankomen die ingecheckt moeten worden, of die vragen hebben. Voor een optimale klantbeleving is het dan ook van essentieel belang dat de nachtdiensten van uw hotel in Haarlem perfect worden ingevuld door middel van een night auditor. Hotels worden immers afgerekend op de mate van service die er verleend wordt en ook ‘s nachts moet dit tip top in orde zijn. Host at Night biedt hotels de gelegenheid hun nachtdiensten te bezetten met enkel de beste nachtreceptionisten, zodat uw night audit volledig wordt ontzorgd.

Comfort en veiligheid

Host at Night vindt het comfort en de veiligheid van uw gasten in uw hotel in Haarlem de hoogste prioriteit. Daarom bieden wij met onze nachtreceptionisten ook de mogelijkheid uw hotel van een 24 uurs bezetting te voorzien. Wij houden het hotel en bijbehorend terrein middels camerabewaking streng in de gaten en ook op het gebied van calamiteiten voldoet onze nachtreceptionist aan de strengste eisen. Host at Night besteedt dus veel aandacht aan de veiligheid van zowel uw gasten als uw overige personeel. Het creëren van een omgeving waarin uw gasten zich veilig voelen heeft onze prioriteit. Kortom: uw gasten zal het ook in Haarlem aan niets ontbreken.

Onze ervaring in de hotelwereld

Host at Night werkt al jaren voor diverse grote en kleine 3, 4 en 5 sterren hotels, ook in Haarlem. Ons concept is uniek door de inzet van een kwaliteitsmanager. Hierdoor weet ieder personeelslid, van nachtreceptionist tot nachtportier wat er van hem of haar verwacht wordt. De kwaliteitsmanager vormt zowel voor u als de nachtreceptionisten het eerste aanspreekpunt. De communicatielijnen blijven zo kort, waardoor er flexibel ingespeeld kan worden met situaties die zich in uw hotel in Haarlem kunnen voordoen.

Kennismaken met onze nachtreceptionist in Haarlem?

Wilt u weten wat onze nachtreceptionisten in Haarlem voor u kunnen betekenen? Bel dan nu voor een kennismakingsafspraak: 010-4706263. Onze nachtreceptionist in Haarlem staat voor u klaar en tillen uw klanttevredenheid naar een hoger niveau.