Kwaliteitsmanager

Uniek door de inzet van een kwaliteitsmanager

Kwaliteit betekent voor ons dat wij in elke situatie handelen zoals u dat van ons verwacht. Wij ontvangen de gasten met een glimlach, staan iedereen vriendelijk en gastvrij te woord, zorgen voor een veilige omgeving en als er zich onverhoopt een calamiteit voordoet weten wij precies hoe we moeten handelen. Kwaliteit, gastvrijheid en duidelijkheid staan bij ons voorop.

Wij zijn uniek door de inzet van onze kwaliteitsmanager. Onze kwaliteitsmanager zet uw wensen, procedures en richtlijnen om naar een passende werkinstructie. Vervolgens wordt elke nachtreceptionist door onze kwaliteitsmanager op de werkvloer van uw hotel opgeleid om elke dag de professionaliteit en kwaliteit te kunnen bieden die u van ons mag verwachten.

Voordelen van een kwaliteitsmanager:

  • De kwaliteitsmanager is compleet op de hoogte van uw verwachtingen en zet dit om naar een passende werkinstructie voor de rest van het team.

  • De kwaliteitsmanager is zowel voor u als onze nachtreceptionisten het eerste aanspreekpunt voor vragen en opmerkingen.

De kwaliteitsmanager is uw aanspreekpunt en zal altijd van alles wat er in uw hotel gebeurd op de hoogte zijn. Onze nachtreceptionisten maken elke nacht een rapportage. Deze wordt na de dienst gedeeld met de kwaliteitsmanager en de directie van HOST at Night. Uiteraard kunt u ook aangeven wie dit rapport moet ontvangen. Op deze manier is altijd iedereen op de hoogte en kan de kwaliteitsmanager goed in de gaten houden of alles naar wens is afgehandeld en opgelost. Voor eventuele vragen, opmerkingen en communicatie achteraf of in de toekomst is het voor u ook gemakkelijk: onze kwaliteitsmanager weet altijd precies wat er is gebeurd en bespreekt het graag met u!

Uitstraling

Wij vinden ook dat uitstraling en kleding bij kwaliteit horen. Wij zijn het visitekaartje van uw bedrijf in de nacht en nemen deze verantwoordelijkheid zeer serieus. Om die reden besteden wij veel aandacht aan onze uitstraling. Wij dragen:

  • Een krijtstreep antraciet grijze pantalon met bijpassend gilet.

  • Een wit overhemd.

  • Zwarte schoenen.

  • Een oranje stropdas

Door het werken zonder colbert heeft onze nachtreceptionist een actieve uitstraling. De oranje kleur van de stropdas staat symbool voor de opkomende of ondergaande zon. Dit staat weer symbool voor onze functie.