Nachtreceptionist Leiden

Night auditor, nachtwaker of nachtportier in Leiden?

Voor de beste service op hospitality gebied moet u bij Host at Night zijn. Wij hebben de best gekwalificeerde nachtreceptionisten van Leiden tot uw beschikking en kunnen uw nachtdiensten ontzorgen van A tot Z. Of u nu op zoek bent naar een tijdige of langdurige bezetting van uw night audit, een nachtportier of nachtwaker: wij kunnen het voor u regelen. U nachtdienst, is onze zorg. Ook in Leiden.

Geef uw gasten een warm welkom

In hotels draait het 24/7 om klantgerichtheid. Klanten moeten het gevoel krijgen dat ze welkom en veilig zijn, om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Positieve klantreviews zorgen ervoor dat gasten eerder terugkomen en u ook nieuwe gasten aantrekt een bezoekje aan uw hotel in Leiden te brengen. Service van hotelpersoneel is daarbij van essentieel belang. Niet alleen overdag, maar ook ‘s nachts. Om deze service ook tijdens de nachtdiensten van uw hotel te garanderen, kunt u onze nachtreceptionist inschakelen.

Nachtreceptionist in Leiden nodig?

Wilt u weten wat onze nachtreceptionisten in Leiden voor u kunnen betekenen? Dit zetten wij graag even voor u op een rij. Host at Night biedt het volgende:

  • Betrouwbare nachtreceptionisten
  • Korte lijnen, snel kunnen schakelen
  • Wij gaan voor langdurige klantrelaties
  • Complete verzorging van de night audit
  • Representatief
  • Scherpe prijzen
  • Uniek concept
  • Efficiënt en flexibel

Het totaalconcept van Host at Night

Met het totaalconcept tegen een vast scherp tarief biedt Host at Night een unieke mogelijkheid om uw receptie ‘s nachts van een volledige bezetting te voorzien, of het nu voor kortere tijd is of om een langdurige bezetting gaat. Bij het basistarief van ons totaalconcept zijn alle reguliere werkzaamheden inbegrepen die de night auditor, nachtwaker, nachtportier of nachtreceptionist kunnen uitvoeren in uw hotel in Leiden. Mocht u behoefte hebben aan nachtreceptionisten die ook extra werkzaamheden kunnen uitvoeren zoals schoonmaak, ontbijt of administratie, dan kunnen wij dit tegen een kleine extra bijdrage voor u regelen. Laat ons uw hotel in Leiden volledig ontzorgen!

Afspraak maken?

Bent u al overtuigd met de goede keuze die u met onze nachtreceptionisten maakt? Neem dan eens contact met ons op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Host at Night brengt graag samen met u in kaart wat uw wensen zijn voor uw hotel in Leiden. Op welke manier kunnen onze nachtreceptionisten u van dienst zijn? Bel naar 010-4706263 om een afspraak te maken zodat wij uw hotel van de beste nachtreceptionist van Leiden kunnen voorzien.