Nachtwaker

Versterk uw hotelteam

Een nachtwaker kan op een flexibele manier rust, veiligheid en structuur bieden voor uw hotel tijdens de nachtdiensten. Een hotel is een bedrijf dat 24 uur per dag draaiende is en ook ‘s nachts moet de serviceverlening op en top zijn. Host at Night biedt u het beste hotelpersoneel aan om uw team te komen versterken. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden van een nachtwaker.

Personeel tekort?

Het kan altijd zijn dat u vanwege ziekteverzuim of vakanties hotelpersoneel tekort komt. Om zelf op korte termijn personeel aan te nemen is vaak lastig. En dat is hetgeen waar Host at Night u bij kan helpen. Wij bieden u een totaalconcept tegen een vast scherp tarief voor het inhuren van gekwalificeerd hotelpersoneel, waaronder bijvoorbeeld een nachtwaker. Wanneer u geïnteresseerd bent, kunnen wij een kennismakingsgesprek met u inplannen. Middels dit gesprek krijgt u een impressie van wat Host at Night te bieden heeft en brengen wij in kaart wat uw wensen zijn ten aanzien van het hotelpersoneel. Vooraf worden er duidelijk afspraken gemaakt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en de nachtwaker of het overige personeel precies weet wat er van hen verwacht wordt.

Werkzaamheden van een nachtwaker

Wat zijn nu eigenlijk de werkzaamheden van een nachtwaker? Wij zetten er een aantal voor u op een rijtje:

  • Controleren en handhaven van orde, rust en veiligheid
  • Toezicht op het gebruik van de hotelruimten
  • De nachtwaker wijst op de naleving van veiligheidsvoorschriften of huisregels
  • Optreden bij overlast, bellen van politie, arts of brandweer
  • Bewaking van de toegang van het hotel
  • Service verlenen aan gasten

Hotelservice van een hoger niveau

De representativiteit van uw personeel draagt bij aan de gastbeleving van uw hotel. Ook wanneer u op zoek bent naar een nachtwaker, mag u verwachten dat deze een positieve bijdrage aan uw hotel levert. Het personeel van Host at Night levert te allen tijden een positieve bijdrage aan uw hotel en tilt uw service naar een hoger niveau.

Meer informatie over Host at Night?

Wilt u een impressie krijgen van Host at Night? Heeft u behoefte aan extra zekerheid en veiligheid tijdens de nachtdiensten van uw hotel? Neem dan eens contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 010-4706263 en bekijken graag hoe wij een nachtwaker kunnen gaan inzetten binnen uw hotel.