Night audit

Personeel nodig?

Bent u op zoek naar personeel dat uw night audit kan verzorgen? Die zowel op financieel, administratief en service gebied vaardig zijn? Bij Host at Night selecteren we enkel het beste personeel dat meteen inzetbaar is binnen uw hotel.

Wat is een night audit?

De persoon die in de avonduren aan de receptie in een hotel werkt, verzorgt vaak ook de night audit: het controleren van de dagelijkse afrekeningen en overige administratie. De meest logische tijd om de night audit te doen is, zoals de naam al zegt ‘s avonds, omdat het personeel dan de minste kans heeft om onderbroken te worden door overige werkzaamheden. Dit omdat veel afdelingen van het hotel zoals spa, sportruimte en restaurant dan zijn gesloten en mensen zich in hun kamers terugtrekken.

Werkzaamheden in uw hotel

De night audit omvat onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Overdracht dagdienst naar avonddienst
  • Kassatelling, creditcardbetalingen en kasverschillen rapporteren
  • Omgang met geautomatiseerde systemen
  • Inchecken en uitchecken van gasten
  • Boeken van rekeningen op kamernummer
  • Service verlenen aan gasten die na sluitingstijd binnenkomen
  • Toezien op algemene veiligheid
  • Opvang van vragen en klachten van gasten

Onze personeelsselectie

U wilt voor uw hotel alleen het best gekwalificeerde personeel in kunnen zetten. Logisch, want uw hotel wordt voor een groot deel beoordeeld op basis van service en klantgerichtheid. Host at Night biedt u dan ook enkel streng geselecteerd personeel, dat aan de eisen van hospitality voldoet. Wij selecteren ons personeel op basis van organisatorische kwaliteiten, creativiteit, stressbestendigheid en sociale/communicatieve vaardigheden. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat u mensen voor uw night audit heeft werken die weten wat er van hen wordt verwacht, zonder dat u veel tijd kwijt bent aan het inwerken van het personeel. Geruststellend idee, vindt u niet?

Ervaring in de hotelwereld

U kiest ook voor uw night audit voor Host at Night omdat wij ruime ervaring binnen de hotelbranche hebben en al een groot netwerk aan tevreden hoteleigenaren hebben opgebouwd. Wij bieden een uniek totaalconcept in de hotelwereld, dat ons onderscheidt van concurrenten omdat wij net dat stapje harder lopen.

Hebben wij u overtuigd?

Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte om te zien of Host at Night uw night audit kan gaan verzorgen? Wij hopen u ervan te hebben overtuigd. Bel voor een offerte of afspraak voor informatie over night audit naar: 010-4706263.