Night auditor

Welkom bij Host at Night!

Bent u voor uw hotel op zoek naar een night auditor die de nachtdiensten op een optimale manier kan invullen? Langdurig of tijdelijk: Host at Night kan u met ons personeel uitstekend van dienst zijn. Bekijk eens onze mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat is een night auditor?

Een night auditor is een persoon die gedurende de nacht aan de receptie van een hotel werkt. Deze auditor fungeert als front desk medewerker, maar kan ook extra werkzaamheden verrichten op het gebied van schoonmaak en administratie.

Een veelzijdig beroep

In de grotere hotels werkt een night auditor normaal gesproken samen met andere medewerkers, zoals beveiligers, de mensen van de telefoondienst en room service. In kleinere hotels werken night auditors vaak alleen. Vaak wordt het nummer van deze night auditors aan de gasten gegeven, zodat deze voor hen bereikbaar blijft.

Veilig en comfortabel

Een night auditor is speciaal getraind om gedurende de nacht de receptie van een hotel te runnen. Hij of zij kan adequaat reageren in het geval van calamiteit en mensen volgens de geldende protocollen in veiligheid brengen. Ook het bewaken van gebouw en terrein kan tot de werkzaamheden behoren. Kortom: de night auditor houdt de veiligheid en het comfort van de gasten en het hotel in het oog.

Host at Night

Host at Night geeft u graag een beeld van de werkzaamheden die onze night auditor zoal voor u kunnen verzorgen. Staat uw wens er niet tussen? Geen probleem, wij verlenen service op maat en bieden voor al uw vragen de beste oplossingen.

  • Verwelkomen van binnenlandse – en buitenlandse gasten
  • Toezien op de veiligheid
  • Geven van informatie
  • Bediening van de telefooncentrale
  • Klachtenafhandeling
  • Administratie
  • Schoonmaakwerkzaamheden

Service van hoog niveau

De vakmensen zorgen ervoor dat de kwaliteit en representativiteit van uw hotel naar een hoger niveau worden getild. Wij verlenen service met een glimlach en bezorgen uw gasten ook ‘s nachts een aangenaam verblijf. Wij vormen eerste aanspreekpunt bij vragen, opmerkingen en klachten. Wanneer u een night auditor van Host at Night inschakelt, bent u verzekerd van een waardevolle bijdrage aan uw bedrijf.

Bespreek met ons de mogelijkheden

Bent u ook benieuwd naar wat Host at Night te bieden heeft? Vraag dan een offerte aan of bel op: 010-4706263. Wij bespreken graag met u hoe wij onze night auditor op een efficiënte manier kunnen inzetten binnen uw hotel.