Nachtreceptionist Rotterdam

Nachtportier, nachtwaker of nachtreceptionist in Rotterdam?

Onze nachtreceptionisten in Rotterdam staan voor u klaar! Wij waarborgen niet alleen de veiligheid binnen uw hotel in Rotterdam, maar zorgen ook voor de service naar uw gasten toe en grijpen adequaat in, op het moment dat er zich calamiteiten voordoen. Host at Night heeft al jaren ervaring op het gebied van nachtreceptionisten en bedenken altijd oplossingen op maat voor uw hotel. Ontdek daarom nu onze mogelijkheden en doe een beroep op onze night auditor of nachtreceptionist in Rotterdam voor uw hotel.

Ook ‘s nachts een veilig gevoel

Niet alleen overdag maar ook ‘s nacht wilt u als hoteleigenaar in Rotterdam natuurlijk dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Een veilig verblijf staat daarbij voorop. Een night audit, oftewel nachtwaker, kan deze veiligheid ook ‘s nachts voor uw hotel blijven waarborgen. In het geval van calamiteiten weet een speciaal opgeleide nachtreceptionist precies hoe zij moet handelen. Vaak hebben zij ook een BHV cursus en speciale trainingen gevolgd. Tevens kan een nachtreceptionist ‘s nachts de rol van gastheer of gastvrouw invullen. Het is dus een veelzijdig beroep, waar de veiligheid van uw gasten voorop staat. Onze nachtreceptionisten in Rotterdam geven u bovenal een geruststellend gevoel.

Een aanspreekpunt tijdens de nachtdienst

Host at Night is ook in Rotterdam een begrip in de hotelwereld. Wij hebben inmiddels een groot netwerk in de randstad opgebouwd waar onze nachtreceptionisten werkzaam zijn. Uniek aan ons concept is dat wij naast een nachtportier ook een kwaliteitsmanager aanbieden. De kwaliteitsmanager vormt het eerste aanspreekpunt tijdens de nachtdienst voor zowel u als de gasten. Wij lopen altijd een stapje harder voor uw gasten en verlenen service met een glimlach.

Het concept van Host at Night

Bij Host at Night bieden wij een totaalconcept voor het inschakelen van onze nachtreceptionisten. Hieronder geven wij u een overzicht van wat ons concept zoal te bieden heeft:

  • Dagelijks begeleiding van een kwaliteitsmanager
  • Inchecken en uitchecken van gasten
  • Volledige ontzorging voor uw nachtdiensten
  • Team vergaderingen
  • Inwerken van personeel
  • Prijs inclusief reiskosten
  • Inclusief BHV training

Een nachtreceptionist in Rotterdam nodig?

Neem dan eens contact op met Host at Night. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met u in, waarbij we uw wensen voor uw hotel in Rotterdam kunnen bespreken. Bel ons op 010-4706263 en wie weet mogen wij u binnenkort ook als tevreden klant van onze nachtreceptionist in Rotterdam verwelkomen!