Nachtreceptionist Scheveningen

Weekendje Scheveningen?

Scheveningen is voor veel mensen een heerlijke badplaats waar het tot in de late uurtjes goed toeven is, zeker in de zomer. Een heerlijk dagje strand, een hapje en een drankje aan de boulevard en wellicht nog een borrel in een leuke strandtent. Om vervolgens in een van de hotels aan de kust onbezorgd de dag af te sluiten. Tijdens de nachtelijke uurtjes willen uw gasten zich ook veilig en comfortabel voelen. De nachtreceptionisten in Scheveningen van Host at Night bieden u de mogelijkheid uw night audit te bezetten op een representatieve, kwalitatieve en professionele manier.

Een aangenaam verblijf

Als hoteleigenaar in de mooie badplaats Scheveningen wilt u dat uw klanten zich ook koning voelen. Veiligheid staat daarbij voorop, ook ‘s nachts. Een nachtwaker, nachtportier of night auditor kan voor deze veiligheid zorgen. In het geval van een ongeluk of een calamiteit weet ons vakkundig personeel precies hoe te handelen. Onze nachtreceptionisten hebben verschillende certificeringen behaald, waaronder een BHV training. De nachtreceptionisten van Host at Night geven u en uw gasten een geruststellend gevoel voor een zo aangenaam mogelijk verblijf.

De visitekaartjes van uw hotel

Het is belangrijk dat het personeel dat u van buitenaf inschakelt, bijdraagt aan de algehele uitstraling van uw hotel in Scheveningen. Ook de nachtreceptionisten moeten de visitekaartjes van uw hotel zijn, aangezien zij ‘s avonds en ‘s nachts uw gasten te woord staan. U kunt dan ook van onze nachtreceptionist dan ook verwachten dat zij een waardevolle bijdrage levert aan de klantervaring van uw hotel.

De nachtreceptionist in Scheveningen van Host at Night

Het totaalconcept dat Host at Night zo uniek maakt, heeft veel te bieden op het gebied van hospitality en service in de hotelbranche. U kiest in Scheveningen toch ook voor ons? Hieronder ziet u een aantal redenen waarom u met onze nachtreceptionisten in Scheveningen een juiste keuze maakt:

  • Inchecken en uitchecken van gasten
  • Eerste hulp bij ongelukken
  • Onze nachtreceptionisten handelen adequaat volgens protocollen
  • Bewaking van gebouwen en terreinen
  • Flexibele of vaste aanstelling

Vraag vandaag nog een offerte aan

Vraag eens een vrijblijvende offerte aan en ontdek zelf de mogelijkheden van de nachtreceptionisten van Host at Night. Ook kunt u een afspraak in Scheveningen maken door te bellen op 010-4706263. Wij stellen zorgvuldig team van nachtreceptionisten in Scheveningen voor u samen, zodat uw nachtdienst volledig wordt ontzorgd!