Nachtreceptionist Schiedam

Een veilig gevoel in uw hotel

Een nachtreceptionist, of night auditor waarborgt niet alleen de veiligheid binnen uw hotel in Schiedam, maar zorgt ook voor een groot deel voor de service aan uw gasten. Voor de best opgeleide nachtreceptionisten in Schiedam, moet u bij Host at Night zijn. Wij zijn een flexibel, ervaren en deskundig bedrijf en bedenken oplossingen op maat. Ontdek nu de mogelijkheden van onze nachtreceptionisten!

Een veelzijdig beroep!

Wanneer u een hotel runt, bijvoorbeeld in Schiedam, wilt u er zeker van zijn dat uw gasten van een veilig verblijf zijn gegarandeerd, ook ‘s nachts. Een nachtportier is speciaal opgeleid om ook ‘s nachts deze veiligheid te blijven waarborgen. Wanneer er zich calamiteiten voordoen kan de night audit adequaat handelen en volgens protocollen mensen in veiligheid brengen. Daarnaast kan een nachtreceptionist de rol van gastheer of gastvrouw vervullen en uw gasten in Schiedam in- en uitchecken. Kortom: een veelzijdig beroep!

Een begrip in de hotelbranche

Host at Night is met ruim 10 jaar ervaring een begrip in de hotelbranche. Wij voorzien een groot aantal hotels in de randstad, waaronder in Schiedam, van nachtreceptionisten, en nachtportiers. Wij ontvangen uw gasten met een glimlach en klanttevredenheid staat hoog bij ons in het vaandel. We lopen altijd een stapje harder en verliezen daarbij de service en veiligheid van uw gasten niet uit het oog. Het kan natuurlijk altijd zijn dat er binnen uw hotel in Schiedam een ongelukje plaatsvindt. Ook dan weet onze nachtreceptionist precies hoe zij moeten reageren. Een geruststellend gevoel, vindt u niet?

Wat kan Host at Night voor u betekenen?

Wij zetten graag voor u op een rijtje wat onze nachtreceptionisten in Schiedam voor uw hotel kunnen betekenen:

  • Toezicht van onze nachtreceptionisten op de algemene veiligheid van uw gasten
  • In -en uitchecken
  • Bewaking van het gebouw en bijbehorend terrein
  • Volledige, tijdelijke, of voor langere tijd bezetting
  • Tegen gunstige tarieven
  • Inzet van een kwaliteitsmanager

De kwaliteitmanager

Uniek aan ons concept is de inzet van een kwaliteitsmanager. Op deze manier is voor iedereen duidelijk wat er van hem of haar verwacht wordt en wordt het personeel intensief begeleid. Zowel voor de nachtwaker als voor u is de kwaliteitsmanager een eerste aanspreekpunt. Korte lijnen en duidelijke communicatie zijn op deze manier gewaarborgd.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze nachtreceptionisten in Schiedam? Neem dan contact met ons op. Wij zijn te bereiken op 010-4706263. Host at Night gaat graag met u in gesprek om te bepalen wat onze nachtreceptionist in Schiedam voor u kan betekenen.