Nachtreceptionist Zoetermeer

Nachtportier? Nachtwaker? Of night auditor?

Host at Night voorziet al ruim 10 jaar een groot aantal hotels in de randstad van de best opgeleide nachtreceptionisten. Ook wanneer u op zoek bent naar een night auditor, nachtportier of nachtwaker, bent u bij Host at Night aan het juiste adres. Wij bieden ook uw hotel in Zoetermeer een gastheer (of vrouw) in de nacht. Klantenservice met een glimlach is hetgeen waar wij in uitblinken en zorgen er te allen tijden voor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Onze nachtreceptionisten in Zoetermeer staan voor u klaar!

Een nachtreceptionist in Zoetermeer

Als hoteleigenaar wilt u ervan verzekerd zijn dat uw hotel in Zoetermeer veiligheid en comfort biedt. Ook tijdens de nachtelijke uren. Een nachtreceptionist is speciaal gecertificeerd om ook ‘s nachts deze veiligheid te blijven bewerkstelligen. Toch kunnen er zich altijd calamiteiten of ongelukjes voordoen. Wanneer dit onverhoopt toch gebeurt, kunnen onze nachtreceptionisten snel en efficiënt handelen volgens de geldende protocollen. Daarnaast vervullen onze nachtreceptionisten in Zoetermeer de rol van gastheer of gastvrouw. Wij checken uw gasten in en uit, bieden hulp bij de bagage en staan uw gasten vriendelijk te woord.

Uw keuze voor onze vakmensen

Host at Night biedt geen gewone nachtreceptionisten, maar het zijn vakmensen die zorgen voor een optimale klantbeleving van uw hotel in Zoetermeer. De kwaliteit die uw hotel overdag biedt, moet ook ‘s nachts gewaarborgd blijven. Onze nachtreceptionisten bieden het volgende:

  • Een waardevolle aanwinst voor uw hotel
  • Uw gasten krijgen een prettige ervaring met uw hotel
  • Uitstekend opgeleid personeel
  • Waarborging veiligheid en comfort
  • Handelt volgens protocollen
  • Zorgt voor orde en verzorgt uw night audit

Vaste diensten

Wanneer u kiest voor onze nachtreceptionist die een vast aantal diensten gaat vervullen in uw hotel in Zoetermeer, dan stellen wij voor u een team samen. Op deze manier wordt de continuïteit en kwaliteit op een overzichtelijke manier gewaarborgd. Het team wordt door een kwaliteitsmanager ingewerkt, die vervolgens de nachtdiensten invult. De kwaliteitsmanager is tevens vast aanspreekpunt voor u en uw medewerkers.

Flexibele inzet

Het kan altijd zijn dat uw vaste personeel met vakantie gaat, of ziek wordt. Of wellicht zit u in de drukke periode van het jaar. Voor een flexibele invulling van uw nachtdiensten in Zoetermeer kunt u ook bij Host at Night terecht.

Offerte aanvragen?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Wij zijn telefonisch te bereiken op 010-4706263 om een afspraak met u te maken voor de beste nachtreceptionist van Zoetermeer!