Nachtportier

Het beste hotelpersoneel

Heeft u behoefte aan een nachtportier om uw hotel extra veiligheid en service te bieden? Dan bent u bij Host at Night aan het juiste adres. Wij selecteren onze mensen op basis van strenge eisen zodat u van het beste personeel bent verzekerd.

De beveiliging van uw hotel

U wilt er natuurlijk van verzekerd zijn dat uw hotel ook tijdens de nachtdiensten goed beveiligd wordt. Een nachtportier is speciaal getraind om deze veiligheid tijdens de nachtelijke uren te blijven bewerkstelligen. Natuurlijk zit een ongeluk in een klein hoekje en kunnen er zich altijd calamiteiten voordoen. Onze nachtportier heeft speciale certificeringen om op een adequate wijze te handelen in dit soort situaties. En mensen volgens de geldende protocollen in veiligheid te brengen.

Gastheer en gastvrouw

Naast het waarborgen van de veiligheid van uw hotel kan de nachtportier van Host at Night de rol van gastheer of gastvrouw vervullen. Wij kunnen uw gasten in en uit checken, hulp bieden bij het dragen van bagage, klachten en vragen opnemen en administratieve werkzaamheden verrichten. Ook kan de nachtportier tegen geringe meerkosten schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren en het ontbijt voor uw gasten verzorgen.

Duidelijk en overzichtelijk

Host at Night biedt u een totaalconcept tegen een gunstig tarief. Wij maken wanneer u kiest voor ons totaalconcept van te voren duidelijke afspraken met u zodat u niet voor onverwachte situaties komt te staan. Host at Night werkt met een laag basistarief waarin alle reguliere taken zijn opgenomen: duidelijk en overzichtelijk. In dit basistarief zijn de volgende zaken opgenomen:

  • Afhandelen van afgesproken werkzaamheden
  • Wij werken netjes en nauwkeurig
  • De nachtportier wordt begeleid door een kwaliteitsmanager
  • Inclusief reiskostenvergoeding
  • Inclusief BHV training
  • Inclusief inwerken
  • Inclusief regelmatige teamvergaderingen

Aandacht voor uw gasten

Met ruim 12 jaar ervaring in de hotelbranche is Host at Night inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbaar partner op het gebied van hospitality en hotelpersoneel. Klanttevredenheid en service staan bij ons hoog in het vaandel en daar zullen wij dan ook altijd onze aandacht op blijven richten. Zowel voor u, als voor uw gasten.

Interesse in een nachtportier?

Host at Night hoopt dat onze nachtportier naar volle tevredenheid uw nachtreceptie kan gaan versterken. Of het nu voor kortere of langdurige tijd is. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen en de mogelijkheden eens bespreken. Bel naar 010-4706263 voor informatie over onze nachtportier!