Opleiding

Grondige en intensieve training

Bij het in diensttreden van een nieuwe medewerker werken wij deze volgens een uitgebreid programma in.
Hierbij wordt een nieuwe collega in het begin intensief begeleid door een kwaliteitsmanager. Ook daarna blijft er nauw contact om er voor de zorgen dat iemand er nooit echt alleen voor staat.

Er is een breed scala aan horeca gerelateerde opleidingen in Nederland, echter is er geen enkele opleiding gericht op de nachtreceptionist/night auditor terwijl deze wel 1/3 van de dag het complete hotel runt. Wij werken dan ook aan een doorlopende training van ons personeel. Naast het persoonlijke opleiden organiseren wij ook vergaderingen binnen het team per hotel om van elkaar te kunnen leren. Hierin bespreken wij de feedback van het hotel en van collega’s met iedereen en zorgen wij er voor dat iedereen weer op 1 lijn zit. Zo leggen wij de lat voor onszelf elke keer weer hoger. 

Wij bieden 7 dagen in de week een ervaren achtervang aan onze collega’s waardoor men ten alle tijden met vragen en problemen bij iemand terecht kan. Al onze medewerkers hebben een BHV diploma en krijgen bij het inwerken van ons nog aanvullend een hotel specifieke uitleg over het handelen in calamiteiten.