Nachtreceptionist

Ruim 12 jaar ervaring in de hotelbranche

Host at Night biedt al ruim 12 jaar een totaalconcept voor gerenommeerde hotels in de randstad. Ook wanneer u op zoek bent naar een nachtreceptionist om uw team te komen versterken, moet u bij Host at Night zijn. Wij bieden een overzichtelijk totaalconcept om uw hotel te ontzorgen. Informeer eens naar de mogelijkheden!

Uw nachtdiensten perfect ingevuld

Hoewel de pieken van een hotel voornamelijk overdag liggen, zijn er ook altijd gasten die ‘s nachts willen inchecken, uitchecken of vragen hebben. Het is dan ook belangrijk dat ook de nachtdiensten van een hotel perfect worden ingevuld. Een nachtreceptionist van Host at Night is dan een prima keuze. Hotels worden beoordeeld op de mate van service, klantvriendelijkheid en hulpvaardigheid en dat is precies waar een nachtreceptionist van Host at Night op wordt geselecteerd.

Personeelstekort?

Het kan altijd voorkomen dat u met een personeelstekort te kampen heeft. Om dan op korte termijn geschikt hotelpersoneel te vinden is dan vaak lastig. Het liefst moet een nachtreceptionist per direct inzetbaar zijn en beschikken over de benodigde trainingen en certificeringen. Host at Night staat voor u klaar wanneer u een nachtreceptionist nodig heeft. Wij kunnen binnen een aantal dagen, of zelfs al met een dag een nachtreceptionist inzetten in uw hotel. Zowel tijdelijk als langdurig en zowel voor een volledige bezetting of om bepaalde gaten in uw rooster op te vullen.

Service met een glimlach

Host at Night heeft ruime ervaring in de dienstverlening gericht op de hotelbranche. Wij hebben al een groot aantal receptionisten en portiers werken in hotels in met name de randstad en veel hoteleigenaren hebben dan ook positieve ervaringen met ons personeel. Wij leveren zorgeloos hotelpersoneel, zoals een nachtreceptionist, zodat u geen omkijken meer naar uw nachtreceptie heeft, bij bijvoorbeeld ziekte en verzuim. Service verlenen met een glimlach is waar wij goed in zijn!

Nachtreceptionist nodig?

Wij hopen dat wij naar uw volle tevredenheid onze nachtreceptionist mogen inzetten om uw team te komen versterken. Host at Night plant graag een eerste gesprek met u in om in kaart te brengen waar uw behoefte ligt en hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 010-4706263. Wacht dus niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan om de mogelijkheden van een nachtreceptionist met ons te bespreken!